Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2010 14:33 - Ярост!
Автор: noboysnocry Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1208 Коментари: 1 Гласове:
1



          
  Наистина разбирам целия свят!!!! По дяволите, смело твърдение, но е факт! Разбирам хората, разибрам постъпките им, грешките, ... откривам страховете им... разбирам и смисъла. Смисълът на всичко! Много прекарано време в разговори и анализи и, да... разбирам света!!!! Дори..  хм, знам смисълана живота. Голямо постижение, а!?!?
Да, ама друг път...  единственото, което не разбирам съм.... самата АЗ!!!! Най-много време отделих на себе си, на това да се опозная и.. ако може да се излекувам! 
Цел... рядко не постигам целите си, напротив... инат съм, правя го, но... след време осъзнавам, че всъщност не е било необходимо! Не е необходимо да разбираш, понякога трябвда просто да живееш!!!! Лоша услуга си направих, а и усилия та вятъра..!!!! Всъщност най-страшното нещо, което може да ви се случи е.... да опознаете себе си!! Няма да ви хареса!!!! Няма да ви хареса да осъзнаете, че всъщност сте едни деца с прашни крачета, които още вярвам в Дядо Коледа!!! Няма да ви хареса това, че сте толкова страхливи.. страх ви е и от тъмното, и от сенките... и от себе си! Страх от това да не се нараните. Истината е, че винаги сами се нараняваме... никой и нищо не може да ни накани така, както ние самите. Защо гоним вятърни мелници!?!?!! Ето това е чиста проба МАЗОХИЗЪМ!!!! Винаги търсим съвършенстовото... идеалът, а не осъзнаваме, че едиствено елементарните неща са съвършени!!!! Единствено те ни правят щастливи!!! След толоква време и безброй начини да докажа колко съм специална, различна и каквсъщност е голямо постижение някой да му опознае... се срещнах със себе си!!!! Прекалено от близо, за съжаление...!!! Срещнах  се и разбрах, че..в основата нещата са толкова съвършени в простотата си!!!! Мдаммм, постигаме големи цели, а малките... малките едва ли не ги приемаме за нещо....като бонус! Но не всеки го получава!!! Не всеки!!!! Борим се, за по-добрата работа, за по-голямата заплата, за това да сме силин, да имаме воля... !!!!!! Борим се!!! Разбирате ли... борим се срещу себе си!!!! И някой от няс се преборват!!! Е,... за съжаление ще кажа, че сбърдах една от мечтите си!!! Пазнавам се!!!!! И не се харесвам...! Внимавайте какво си пожелавате, защото... може да се сбъдне. Замисля ли ли сте се някога колко истини има в тези на пръв поглед тревиални неща!?!! Хората... сме толкова елементарни и страхливи!!! Вкопчваме се в миналото като нещо, което ни дава сигурност! Вкопчваме се в спомени, вкопчвамесе... в хора!!! Даваме странни имена на нещата - любов, приятелство, врагове....! Хм,....а ние просто сме деца! Деца, които си играят на големи, а единственото, което искат е... топлина и сигурност. Борим се, силни сме...и не признаваме слабостите си!!! Никога не ги признаваме!!!! Крием се в зад бетонни стени, които толкова дълго строим.. от страх!!! Страх да не ни наранят... страх от това, че... сме се изгубили някъде по пътя и... сме изгубили себе си! А после се търсим!!! Винаги усложняваме нещата....мдам, а същественото е невидимо за очите!!!
Чели ли сте "Малкият принц", за тези , който не са - прочетете го!!!!! Всеки път осъзнавам по нещо много важно за живота... наистина!!! А най-важното в случаят е... че всеки в живота си се стреми да бъде... опитомен!!! Да бъде специален! ....ПРОЧЕТЕТЕ "МАЛКИЯТ ПРИНЦ"!!! 

А аз... аз се познавам и всъщност това е оказа най-лесното... следва - Да започна дасе обичам такава!!!! 

ПС. Моля ви, не бъдете страхливци!!!! Не се крийте от хората и не поставяйте стени.... просто дайте шанс на всички около себи.... дори и с риск да бъдете наранени!!! 
Болката изгражда!!!!!




 


Тагове:   ярост,


Гласувай:
1



Предишен постинг

1. bachym - Укроти яростта си
04.01.2010 15:10
не търси смисъла, ако добре си изиграеш картите, смисъла сам ще дойде.Сега според мен ти е време да си поставиш конкретни цели и да ги постигнеш.Например телесно тегло с разлика 110 между ръста ти в сантиметри и теглото ти в килограми, 10 км ходене на ден, английски, танци, музикален инструмент и поне малко пеене и нещо според личността ти, за да си изкарваш хляба.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: noboysnocry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 43306
Постинги: 20
Коментари: 67
Гласове: 128
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031